Aktiviteter för alla på First Hotel Tällberg

barnkalas

Här på First Hotel Tällberg finns aktiviteter för såväl stora som små både utomhus och inomhus. Du väljer själv i vilken utsträckning du vill vara aktiv. Många kommer till oss för att bara koppla av, läsa en god bok, njuta av den rofyllda miljön och den goda maten.

För barnen brukar poolen och det nya klätterlekrummet vara några av favoritaktiviteterna medan de vuxna samlas vid storbildsteven i baren vid stora sporthändelser eller njuter av en härlig spabehandling.

Pool & Bastu
Den vackert utformade poolen är hela 20 meter lång och 28 grader varm! Här kan du njuta av en lugn simtur redan före frukost om du önskar – vi öppnar kl. 07.00. Vissa tider tänder vi ljusen och spelar musik för dig som önskar lugn och ro då du simmar. För de minsta barnen finns en liten grund pool att plaska i. Sommartid kan du slå dig ner i en solstol precis utanför poolen. I anslutning till poolen finns dam- och herrbastu och ett solarium.

Gymnastikhall
Inte många hotell kan stoltsera med en egen gymnastikhall – men det kan vi! Här kan du spela innebandy, basket, eller gympa. Eller varför inte bygga en hinderbana med redskapen där barnen kan springa av sig.

Minigym
Det finns motionscykel, crosstrainer, roddmaskin, bänkpress, fria vikter, löpband mm. Allt för att hålla kroppen i trim.

Bordtennis, biljard, dart och storbildsteve
I vår lobby finns sköna sittgrupper för samtal och möten. Här finns biljard, dart och storbildsteve.
Bordtennis och ett litet biljardbord för våra mindre gäster finns i källarplanet.

NYHETER
> Ett nytt klätterlekrum för barnen.
> Barnens egen biosalong med sköna stolar, spel och film.
​> Fira barnkalas hos oss! Söndagar kan ni bjuda vännerna på ett riktigt superkalas.

Minigolf
Vår egen minigolfbana ligger alldeles utanför hotellet. Vem blir minigolfmästare i ert sällskap?

Uteaktiviteter
Trampbilbana, minigolf och boulebana finns på vår tomt. Du hittar också klätterställning med rutschbana och en lekstuga för barnen. Cyklar, pulkor och sparkstöttningar finns beroende på säsong.