Elvis

Succéshowen tillbaka för tredje året 2016!

EN AFTON MED ELVIS VÄNNER OCH ORIGINALMUSIKER (USA)

Hotell Klockargården presenterar stolt denna unika Elvisshow, som innehåller många av de musiker och vänner som jobbade tillsammans med ”The King”. För tredje året i rad besöker de Sverige och Tällberg på deras Europaturné.

Konserten är allmänt känd som en av världens främsta Elviskonserter. Denna show är unik, eftersom den framförs av Elvis vänner och originalmusiker. Medverkande är bl a Mr. Bob Lanning, Elvis dynamiske Las Vegas-trummis, som spelade med The King vid 63 konserter och som kan höras på klassiska album som "On Stage - February 1970”.

Medverkande är också Dick Grob, som var Elvis vän och ansvarig för säkerheten från 1969 till 1977. Grob följde Elvis, vart han än åkte, alla konserter, skivinspelningar, semesterresor… han var där. Grob kommer att berätta historier från åren med The King.

Sångare är den fantastiske Dwight Icenhower, av många ansedd som världens främsta Elvistolkare. Det är därför inte förvånande att han redan har vunnit titeln "The World's Best Elvis" tre gånger i rad.

Konserten innehåller 30 av Elvis mest älskade klassiker, såsom"Always on my mind", "Suspicious minds" och "How great thou art". Efter konserten finns ett unikt tillfälle att få träffa och prata med dem som jobbade med och kände Elvis.

Missa inte denna fantastiska show - det går inte att komma Elvis närmare än så här! Hör Elvis bästa låtar, framförda av musikerna som spelade med honom. Som The King själv sjöng en gång: ”It’s now or never”.

Föreställningar: 28 april

Boka här>>

Showpaket 1 dygn med ankomstkaffebuffé, logi  och frukost på First hotel Tällberg fr 1.375 kr. Föreställning och middag på Klockargården Hotell 400 meter bort.
 

Kvällens upplägg:

En tvårättersmiddag serveras från kl 18.30 till kl 20.15. Kl 20.30 börjar första delen i föreställningen i Kultursalongen. I pausen ca 21.30 finns dessert att köpa och ca 22.00 börjar andra akten som är slut ca kl 23.00.

Insläpp för föreställningen är kl 20.15

I pausen har vi pausbarer med försäljning av dessert, drycker och godis.

  
 = För dubbelrum som enkelrum, tillägg 600:-/ dygn

Extrasäng inkl frukost barn 0-12 år, 150:-/dygn och barn.
Extrasäng inkl frukost vuxen, 300:- / dygn och person.
Upp till 3 år bor gratis i föräldrarnas säng.
Måltider tillkommer.

Tillägg hund; 200:- per dygn och djur.

Incheckning: från kl 15.00 ankomstdagen.
Utcheckning: senast kl 11.00 avresedagen. 

 

    

 

Elvis

Pris per person1 dygn torsdag
Enkelrum1 595
Dubbelrum1 595
Familjerum1 695