Rum

Våra rum

Alla våra 60 rum är utrustade med dusch, toalett samt telefon och platt-TV. 49 av hotellrummen finns i huvudbyggnaden i olika kategorier. Vi har 10 rum i fristående hus/stugor nära huvudbyggnaden. Alla rum är rökfria och inredda i ljusa färger med anknytning till Dalarna. Vi har även fyra rum speciellt utvalda för husdjur. Välkommen att välja din favorit.

 

 

 

Rum i huvudbyggnad

Rummen i huvudbyggnaden är lite olika utformade både när det gäller storlek och inredning. Det finns rum för 1-4 personer. Några av dubbelrummen har dörr mellan vilket passar bra för en familj. De rum som har fler än 2 bäddar har i regel 2 ordinarie bäddar samt en extra som man kan fälla ut vid behov. Några av rummen är handikappanpassade.

 

 

 

Perssons stuga

I Perssons stuga finns två 4-bäddsrum och ett dubbelrum. Utanför finns det utemöbler och en stor härlig gräsmatta som barnen kan springa sig trötta på. Dessutom är det nära till både lekplats och lekstugan.

Elsas härbre

5 bäddar fördelade på två plan. I nedre plan finns en bäddsoffa för två och på övre en dubbelsäng samt en enkelsäng och dessutom wc och dusch.

 

 

 

Elsas länga

4 dubbelrum dit även hunden är välkommen! Alla rum har egen ingång utifrån.

Leksandsstugan

På innergården ligger denna charmiga dalastuga som består av två separata dubbelrum. Passar perfekt för vännerna eller den lilla familjen. Egen uteplats på sommaren.