Press

Mitt i den idylliska byn Tällberg ligger First Hotel Tällberg (fd Gyllene Hornet) ett generöst hotell och restaurang för hela familjen med inomhuspool, spa och aktiviteter för alla åldrar. En av hotellets största attraktioner är den 28 grader varma och 20 meter långa inomhuspoolen. Här finns också spa, gym, motionshall, minigolfbana och konferenslokaler m.m. Restaurangen bjuder på smakupplevelser för hela familjen och ni kan välja bland många olika paket och måltider som ni önskar.

1 maj 2015 förvärvade Klockargården Hotell AB rörelsen på First Hotel Tällberg och där fastigheterna ägs i ett bolag som heter Sörgården i Tällberg AB där Klockargården Hotell AB är hyresgäst. Sörgården i Tällberg ägs till 25% av Anders Sandberg och 75% av Jörgen Sjödin och Jens B.

"Vi på Klockargården är mycket stolta och glada över att ta över driften den fina anläggningen First Hotel Tällberg i Tällberg. Vi har stora ambitioner att fortsätta utveckla anläggningen med inriktning på den besökande familjen med barnen i fokus och vi är måna om att alla gäster som besöker First Hotel Tällberg både skall känna igen sig men också uppleva nya satsningar framöver, berättar Anders Sandberg ägare av Klockargården Hotell AB."

First Hotel Tällberg och Klockargården har från 1 maj 2015 också skrivit ett förmedlingsavtal med Personalstiftelsen Posten Fritid för postenanställda och postseniorer att fortsätta välja att komma till First Hotel Tällberg med rabatter på semester, högtidsdagar, spaupplevelser och konferenser.

För pressfrågor kontakta:

Anders Sandberg ägare och driftansvarig.
Tel: 070-5939394. E-post: anders@klockargarden.com

Bilder på webbplatsen ägs av Klockargården Hotell AB.
Fotografer är bland andra Jenny Dahlgren Malmqvist.

Pressmeddelanden

Kullalunch
Första onsdagen i varje månad träffas kreativa kvinnor för att äta kulinariskt, nätverka och inspireras. Kullalunchen är öppen för alla kvinnor - oavsett om du är företagare eller inte. Vi vill erbjuda en gastronomisk lunch, möjlighet att nätverka och till desserten en inspirerande föreläsning.

Ladda ner pressmeddelande >>