Gyllene Hornet byter namn

 

First Hotels etablerar sig på turistorten Tällberg vid Siljan i Dalarna

Gyllene Hornet i Tällberg byter namn och blir First Hotel Tällberg. Detta aktivitetshotell med inomhuspool, SPA, motionshall och många aktiviteter i området för familjer och konferenser som under januari månad 2016 blev ansluten till hotellkedjan.

  • "Vi är mycket stolta och glada att få möjligheten att ta över den fina anläggningen och vi har stora ambitioner att fortsätta utveckla hotellet och vi är måna om att alla gäster som besöker oss både skall känna igen sig men också uppleva alla våra nya satsningar framöver”, berättar Anders Sandberg, VD och ägare av Klockargården Hotell AB, som driver hotellet sedan 1 maj 2015.

Många fördelar med First Hotel

För att ta hotellet ut på marknaden och bygga nya målgrupper och bredda produkterna har vi under en längre tid haft en tät dialog med First Hotels och är mycket nöjda med att nu blivit en del av hotellkedjan.

  • "Det här är ett samarbete som passar båda parter perfekt. Vi blir ett kompletterande alternativ inom kedjan för natur- och rekreationsupplevelser för alla kedjans gäster, då vi ligger mitt ute på landet i den välkända turistorten Tällberg. Vi tror mycket på den internationella gästen som vill uppleva alla svenska traditioner som Dalarna erbjuder och där First Hotels har den kunskap, distribution och försäljningsapparat som krävs för att nå ut till en större marknad", säger Anders Sandberg, VD och ägare.